tilausohjeet

Nimetön-1

Tilausohjeet

Tilauksen jättäminen onnistuu joko suoraan soittamalla, yhteydenottokaavakkeella tai sähköpostitse. Kerrothan toiveesi tilauksen suhteen mahdollisimman tarkasti. Mikäli jätät tilauksen sähköpostilla tai yhteydenottokaavakkeen kautta, olen sinuun yhteydessä ja varmistan tarvittaessa yksityiskohdat sekä varaustilanteen kyseiselle ajankohdalle. Alustava kysely ei ole sovittu varaus. Tilaus tulee aina vahvistaa.

 

Tuotteiden nouto paikan päältä osoitteesta Pölläkäntie 33, 70820 Kuopio . Kuljeta kakut mahdollisimman viileässä. Varaa kakuille mahdollisimman tasainen paikka auton peräkontista tai jalkatiloista. Kakut pakataan elintarvikehyväksyttyihin kakku-ja leivoslaatikoihin, huomioithan että leivokset voivat liikkua laatikossa. Vastuu tuotteesta siirtyy asiakkaalle noudon jälkeen (kuljetus, säilytys jne.). Tilatut tuotteet tarkastetaan asiakkaan kanssa noudon yhteydessä. Tuotteiden säilytys enintään +6 asteessa. Macarettos ei ole vastuussa kuljetuksessa syntyneistä vaurioista.

Maksutapana ennakkomaksu tilille, tilisiirto MobilePay tai käteismaksu  noudettaessa.

Hinnat ovat voimassa 1.1.2021 alkaen. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Allergiat ja erikoisruokavaliot tulee mainita tilauksen yhteydessä.
Osassa tuotteista käytetään valkosuklaata, joka ei ole laktoositonta. Huomioithan, että Macarettoksen tiloissa käytetään päivittäin tavallisia vehnäjauhoja sekä muita viljatuotteita eikä 100% gluteenittomuutta voida hyvästä hygieniasta huolimatta taata. Tuotteiden kohdalla on merkintä mikäli valmistukseen käytetyt raaka-aineet eivät sisällä gluteenia tai laktoosia.

Tilauksen peruutus on tehtävä viimeistään 5 vrk ennen sovittua noutoajankohtaa. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista peritään 50 % sovitusta hinnasta. Tilatuista, noutamatta jätetyistä tuotteista peritään täysi hinta. Tilaus voidaan perua Macarettoksen puolesta pakottavassa tilanteessa, esim. sairastapauksessa. Tällaisessa tilanteessa asiakkaalle ei makseta erillistä korvausta tilauksen peruuntumisesta.

Macarettoksen kotileipomo on elintarvikehuoneisto, joka on merkitty valvontaviranomaisen valvontakohdetietokantaan. Yrittäjällä on voimassa oleva hygieniapassi.

Tilaamaan pääset täältä.